UPDATE
Acasa / Despre Noi

Despre Noi

Dupa 4 luni de proiect am reusit sa adunam 2400 de instalari la aceasta aplicatie. Numarul ascultatorilor a crescut considerabil ajungand uneori si la 26 de ip uri unice pe backup -ul nostru fara a avea moderator in emisie. In timpul cand un moderator este in emisie numarul ascultatorilor ajunge uneori si la 50. Intr-adevar suntem inca la inceput iar numarul acesta este foarte important pentru noi deoarece ne indeamna sa mentinem acest proiect in continuare. Va multumim ca ascultati aceasta aplicatie.

Oricat am incerca sa nu ne distram, mai ales ca traim timpuri ciudate, gasim mereu o modalitate de a ne distra. Asa ca pe toate emisiunile de petrecere voia buna isi face mereu aparitia iar noi suntem gata sa petrecerem chiar si online. Toti moderatorii au in program aproape de fiecare data muzica de petrecere asa ca tu trebuie doar sa-i asculti.

Vinerea Sambata si Duminica exista mari sanse sa ascultati si muzica dance urmata de muzica club si bineinteles latino sau muzica romaneasca de calitate.Acest gen de muzica se poate asculta si in cursul saptamanii incepand cu orele 23:00 

Non Stop acest gen este ascultat pe Back-up ul nostru zi de zi. Incercam in aceasta perioada sa-l mai imbogatim si cu muzica de petrecere. Stim ca aceasta aplicatie a inceput doar cu muzica de petrecere dar in urma unor sondaje am realizat defapt ca genul de muzica tip manele este la fel de ascultat. Promitem ca in viitorul apropiat o sa ajungen din nou la un back up foarte bogat de muzica buna.