UPDATE
Acasa / Vreau sa fiu dj

Vreau sa fiu dj

Sectiune dedicata celor ce vor sa devina moderatori radio.Asadar,daca iti place acest hobby si vrei sa ajungi un moderator de radio online ai nimerit exact pagina care te intereseaza.Exista intradevar niste costuri ca si orice alt hooby dar avand in vedere dorinta ta de a face asta,dar nu cred ca te-ar ori sa poti investi in ceva ce cu siguranta o sa te faca sa fii remarcat pe viitor.

Un laptop sau un Pc . Un microfon de tip USB este indicat si ghici ce ar mai trebui sa ai..Muzica normal.Aceast proiect este destinat tuturor categoriilor de varsa si deacea noi avem posibilitatea sa difuzam cam orice gen de muzica.Conexiuna buna la internet.

Nu putem sa emitem in internet cu date mobile cred ca v-ati prin nu?:) Cu siguranta ar mai fi ceva, Trebuie neaparat sa stii sa citesti cursiv!Aplicatia are o sectiune de mesaje unde fiecare ascultator poate sa il acceseze.Vei primi mesaje scrise iar citirea lor este foarte importanta deoarece nu cred ca ti-ar conveni ca moderatorul radio sa-ti poceasca numele sau sa-i silabisesti textul nu?

Daca te-am convins de restul ne ocupam noi. Vei trece un interviu cu un moderator radio si vom lua o decizie daca esti facut pentru asta sau nu. Contacteaza-ne cu un mail la adresa simiondoroftei@gmail.com si vom lua legatura in cel mai scurt timp posibil.Ne mai puteti contacta si pe serviciul WhatsApp dicrect din aplicatia Simion Doroftei.

Va astept cu drag sa-mi scrieti!

Simion Doroftei